Telefoonnummer

06-16140013

E-mail

info@hannypostel.nl

Openingstijden

Op afspraak

Stelt u zich eens voor. Nooit meer scheren, epileren of harsen door overbeharing. Nooit meer rode pukkeltjes, ingegroeide haren, stoppeltjes of irritaties. Wel zorgeloos iemand begroeten, zomer- en badkleding aantrekken, sporten en nog veel meer. U weet dat u zacht aanvoelt en geen ontsierende haargroei heeft. We zijn lotgenoten en heel wat gewend, dus schaamt u zich vooral niet!

Hoe werkt het?

Op het te behandelen gebied wordt een gel aangebracht om ervoor de zorgen dan de energiepuls diep de huid kan binnendringen. De puls kan als licht tintelend worden ervaren. In een fractie van een seconde worden alle aanwezige haarzakjes in het behandelde gebied uitgeschakeld.

Alle huidtypes en alle haarkleuren

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en alle haarkleuren. Dus ook blond, rood en grijs haar. Het gehele lichaam kan met Elos behandeld worden.

Aantal behandelingen

De behandeling is alleen effectief als het haar zich in de actieve groeifase bevindt. Op enig moment bevinden zich, afhankelijk van de lokatie, ongeveer 25% van de haren in deze groeifase. Dit betekent dat tijdens elke behandeling maximaal 25% van de actieve haren wordt uitgeschakeld. Met elke behandeling vermindert de haargroei. Zodra voldoende overgebleven haren de actieve groeifase hebben bereikt, kan er een nieuwe behandeling worden uitgevoerd. Afhankelijk van het behandelgebied zijn er gemiddels 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Oksel vóór en na
Oksel vóór en na