Telefoonnummer

06-16140013

E-mail

info@hannypostel.nl

Openingstijden

Op afspraak

Bij het ouder worden heeft de huid steeds meer te verduren door blootstelling aan de zon en luchtvervuiling. Daarnaast kan ook stress de kwaliteit en gezondheid van de huid bepalen. Huidverslapping, rimpels maar ook verkleuringen zoals pigmentvlekken en vaatjes zorgen ervoor dat de huid er ouder uitziet.
U wilt geen ingrijpende laserbehandelingen of chemische peelings ondergaan, maar u wilt wel af van uw couperose, vaatjes, pigmentvlekjes, vroegtijdige veroudering of er gewoon gezonder uitzien? Dan is ELOS fotofacial RF een zeer geschikte behandeling voor u. Het geeft de huid elasticiteit waardoor deze zichzelf perfect kan herstellen.

Hoe werkt het?

De huid krijgt een kuur op basis van lichtpulsen én radiofrequentie. Hierdoor krijgt de aanmaak van natuurlijk collageen een opmerkelijke stimulans. Vaatjes en pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon, poriën worden kleiner en fijne lijntjes vervagen. De hele huid herstelt zich, ziet er frisser uit, krijgt vernieuwde spankracht en voelt zacht en glad aan.

Aantal behandelingen

De Fotofacial RF kuur bestaat uit gemiddel 3 tot 5 behandelingen met een interval van 3 weken. Een onderhoudsbehandeling kan 2 tot 3 keer per jaar nodig zijn in overeenstemming met het individuele, natuurlijke fysiologische proces van het ouder worden.

Huidverbetering vóór en na
Huidverbetering vóór en na