Telefoonnummer

06-16140013

E-mail

info@hannypostel.nl

Openingstijden

Op afspraak

Veel vrouwen maar ook mannen hebben last van kleine, rode adertjes (couperose) op de neus of op de wangen. Grote temperatuurschommelingen kunnen couperose verergeren, maar ook bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol en pittige kruiden kunnen een negatieve invloed hebben. Deze kleine verkleuringen in de huid zijn vaak heel storend voor de persoon in kwestie. Zo kan een klein, gesprongen adertje oftewel spinnetje, het gezicht ontsieren. Ook vaatjes op de benen kunnen behandeld worden.

De behandeling is heel geschikt voor het verwijderen van:

  • Spinnenkopjes of couperose
  • Rosacea
  • Wijnvlekken

Hoe werkt het?

Door de huid heel kort bloot te stellen aan de intensieve Elos flits worden de vaatjes onzichtbaar. Het rood van de adertjes absorbeert de lichtbundel, waarna het lymfesysteem de restanten afvoert. De behandelde plek wordt lichter van kleur en zal uiteindelijk helemaal verdwijnen. Er is geen verdoving nodig en er wordt ook niet gewerkt met medicijnen. De Elos behandeling is snel, effectief en veilig.

couperose
Couperose: vóór en na de behandeling

Aantal behandelingen

Na meestal niet meer dan twee of drie behandelingen variërend van een paar minuten tot circa een half uur is het gewenste resultaat al bereikt.