Telefoonnummer

06-16140013

E-mail

info@hannypostel.nl

Openingstijden

Op afspraak

Ontspanningsmassage (25 of 50 min.)

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Hotstone massage (50 min.)

Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Deze massage wordt uitgevoerd met zogenaamde “Hotstones”. Dit zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen.

Hotstone Massage is een unieke ervaring door de combinatie van warmte en druk van de stenen en handen en de heilzame werking van essentiële oliën. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Het stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Hierdoor ervaart men een sensatie van lichaam en geest.

Scrubmassage (45 min.)

Deze bodyscrub verwijdert effectief de dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding. Het verbetert en stimuleert de celvernieuwing. Het hele lichaam wordt intensief gemasseerd met dodezeezouten en mineralen. Deze massage geeft een revitaliserend en diep reinigend effect en zij zorgt ervoor dat er een schone en zijdezachte huid overblijft.

Mini Hamam Ritual (75 min.)

Eeuwenlang laten mensen in de Oosterse culturen zich verwennen met het Hamam Ritueel. Een heerlijk reinigende lichaamsbehandeling met een rugpakking tijdens een voeten(schuim)bad gevolgd door een uitgebreide scrub en een zijdezachte schuimmassage. Als afsluiting van de behandeling een heerlijke ontspannende rugmassage met warme olie.